Hozzávalók:
12 db csirke szárny
20 dkg füstölt sajt (karaván )
2 ek méz
2 tk bazsalikom
6 gerezd fokhagyma, áttörve
4 ek szójaszósz
3 ek olívaolaj
só
Elkészítés:
A szárnyakat megmosom, megtisztítom, enyhén megsózom, és egy kiolajozott tepsi alján elrendezem. A sajtot lereszelem, egy tálban az összes hozzávalóval összekeverem és ráöntöm a húsra, hogy mindenütt befedje.
A tepsire fóliát teszek, és 40 percig, 200 fokon sütöm, majd fólia nélkül, még 10 percig.
Petrezselymes burgonya, vagy krumplipüré illik hozzá, és dobálós savanyúsággal tálaltam
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!