5 db pulykacombfilé / egyet fokhagymával, sóval tüzigéltem./
10 dkg füstölt kolbász
4 gerezd fokhagyma
1 db paprika
vegeta, só, őrölt bors ,zöldségzöldje,, mustár/1-1 kávéskanálnyi/
1 evőkanál méz.
A húst beirdaljuk, megsózzuk. Beletesszük rétegenként a kolbászt, a paprikát, a felszeletelt fokhagymát, addig folytatjuk, amíg minden rész meg nem telik.Hústűvel összetűzzük, megkenjük a mustáros-mézes-fűszeres keverékkel, fólia alatt 1 órán át pároljuk, majd fél óráig sütjük.
Rendkívül finom, ünnepi étek.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!