Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Mézes-áfonyás szűzérme

felvitel dátuma: 2015-08-02 13:19:22       mai nézettség: 1       nézettség: 667
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

Hozzávalók:

50 dkg szűzérme 2 cm vastag szeletekre vágva

4 evőkanál liszt

1 evőkanál olaj

2 vöröshagyma

4 dl tyúkhúsleves (kockából)

4 evőkanál áfonya dzsem

1 evőkanál méz

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 35 perc

Elkészítés:

Elkészítés:

Serpenyőben megforrósítjuk az olajt, és a lisztben (2 evőkanál) megforgatott, enyhén megsózott szűzérméket mindkét oldalukon 3-4 percig sütjük rajta. Kivesszük a húst, félretesszük.

A pecsenyelében 5-8 perc alatt megpároljuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk 2 evőkanál liszttel és elkeverjük.

A serpenyőbe öntjük a tyúkhúslevet, hozzáadjuk az áfonya dzsemet és a mézet, simára keverjük és 3-4 perc alatt besűrítjük.

A húst visszatesszük a mártásba, még egyet forralunk rajta, majd párolt zöldkörettel, vagy rizzsel tálaljuk.

 

 

 

 

 

 

 

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.