Szinte leharapnám a monitorról, nagyon szeretem!Gyonyoru
4 db nagyobb csirkecomb
3 ek.méz
2-3 gerezd fokhagyma
1 db chili paprika vagy 1 tk.chili por
1 db zöld citrom leve
szárnyas fűszer
só
őrölt fehér bors
1 dl olíva olaj
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk,sózzuk.Ha nagyok a combok 2-3 helyen csontig bevágjuk.Jobban átjárja a páclé és hamarabb megsül.Az olajat elkeverjük a fűszerekkel,mézzel,citromlével,átnyomott fokhagymával.A combokra öntjük a fűszeres olajat és legalább egyórára a hűtőbe tesszük.Még jobb ha a pácolást előző nap végezzük.
A combokat tepsibe tesszük,ráöntjük a páclevet és egy deci vizet.A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben kb.egy órát sütjük /amíg a hús megpuhul /levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!