Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / tepsiben étel receptek » Mézes-mustáros csirkeszárny

felvitel dátuma: 2011-07-07 13:35:57       mai nézettség: 1       nézettség: 4144
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

Mivel én paleozok, ezért nem főztem most hozzá köretet, de lehet enni hozzá rizst, vagy burgonyát is.

  • 8 db csirkeszárny félbevágva
  • 1 dl oliva
  • 3 evőkanál méz
  • 2 evőkanál mustár
  • , bors ízlés szerint
Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 35 perc

Elkészítés:

A sütőt előmelegítem 200 fokon.

Az olivába beleteszem a méz, mustár, , bors hozzávalókat és jól összekeverem. A csirkeszárnyakat megtisztítom és félbevágom. A gyerekek szeretik a combos nyeles részét, hamarabb átsűl. Belemártom a mézes-mustáros pácba és belehelyezem egy kisebb tepsibe egymás mellé a csirkeszárnyakat. Lefedve kb. 20 percig sütöm, majd leszedem a fóliát és sütöm, amíg piros nem lesz, ropogós. Nekem van légkeverés és mindkét oldalát pár percig légkeverésen szoktam átsütni, de sima alsó-felső sütéssel is elérhetjük a célt, csak kicsit tovább tart a pirítás.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.