Mivel én paleozok, ezért nem főztem most hozzá köretet, de lehet enni hozzá rizst, vagy burgonyát is.
A sütőt előmelegítem 200 fokon.
Az olivába beleteszem a méz, mustár, só, bors hozzávalókat és jól összekeverem. A csirkeszárnyakat megtisztítom és félbevágom. A gyerekek szeretik a combos nyeles részét, hamarabb átsűl. Belemártom a mézes-mustáros pácba és belehelyezem egy kisebb tepsibe egymás mellé a csirkeszárnyakat. Lefedve kb. 20 percig sütöm, majd leszedem a fóliát és sütöm, amíg piros nem lesz, jó ropogós. Nekem van légkeverés és mindkét oldalát pár percig légkeverésen szoktam átsütni, de sima alsó-felső sütéssel is elérhetjük a célt, csak kicsit tovább tart a pirítás.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!