Nagyon szeretem de még sosem főztem,annyira jól néz ki,biztosan kipróbálom.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek:
A húst megmossuk, apró kockára vágjuk. A meghámozott, finomra vágott hagymát megfonnyasztjuk a felforrósított olajon. Rádobjuk a húst, erős tűzön néhány percig pirítjuk, majd a tűzről lehúzva megszórjuk a pirospaprikával. Hozzáadjuk a paradicsompürét, az áttört fokhagymát és a köménymagot, majd mérsékelt tűzön, fedő alatt, saját levében puhára pároljuk. Közben megtisztítjuk a burgonyát és a zöldbabot, ez utóbbit 3 cm-s darabokra, a burgonyát apró kockákra vágjuk, és külön-külön lábaskában, 6-6 dl enyhén sós vízben puhára főzzük (a burgonya levébe beledobjuk a babérlevelet), főzőlevével mindkettőt a húshoz adjuk. A lisztet simára eldolgozzuk a tejfölben (először a forró levesből kiveszünk a habaráshoz egy kis adagot – hőkiegyenlítést végzünk), a leveshez keverjük, szelíd tűzön 5 percig forraljuk, utánasózzuk (ha szükséges), borsozzuk. A babérlevelet kidobjuk, a kaprot finomra vágjuk, és megszórjuk vele a leves tetejét.
Forrás: Nők Lapja
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!