Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Szilveszteri ételek receptek » mini pizzáscsiga

felvitel dátuma: 2014-01-01 16:51:45       mai nézettség: 1       nézettség: 1840
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:
  • Tésztához:
  • 70dkg liszt
  • 2dl étolaj
  • 4-5dl tej
  • 5dkg élesztő
  • 1,5tk
  • 1tk cukor
  • Töltelékhez:
  • 2dl paradicsom sűrítmény
  • oregánó
  • bazsalikom
  • cukor
  • bors
  • 1tasak bolognai por
  • 15dkgpizzasonka
  • Tetejére:1tojás
  • 15dkg reszelt sajt
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:
  • Az élesztőt cukros,langyos tejben felfuttatjuk,majd a többi hozzávalóval jól kidolgozzuk.duplájára kelesztjük.
  • Közben a paradicsom sűrítményt kikeverjük a fűszerekkel,a sonkát kisebb kockára,vagy csíkokra aprítjuk.
  • A tésztánkat 2felé vesszük.Egyenként 3-4mm vékony téglalappá nyújtjuk,megkenjük a paradicsomos alappal,megszórjuk a bolognai porral,a sonkával(ezenkívül lehet  tenni kukoricát,apróra vágott hagymát stb).
  • Feltekerjük,és kb1cm-es darabokat vágunk belőle.Tepsibe tesszük,tojással lekenjük,sajtot halmozunk a tetejére,és 15 perc alatt 180-200 fokon sütjük.
Szakács: Dzsédzsé


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.