Hozzávalók: 40 dkg. darált háztartási keksz,10 dkg. darált dió/ vagy mogyoró/, 2 evőkanál porcukor, 20 dkg vaj, kevés tej,és kevés kókuszreszelék.
Krém: 1 üveg mogyorókrém.
Elkészítés: a kekszet a diót a cukrót az olvasztott vajat annyi tejjel jól összegyúrjuk, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk.Ezután hűtőben 10 percet pihentetjük. Majd deszkára tett nylon zacskón amit kevés kekszel megszórunk ,2-3 mm. vastedra kinyújtjuk.Hullámos szélü linzer szaggatóval kiszúrjuk. Az egyik szaggató legyen lyukas közepű.A sima tésztát mogyörókrémmel megkenjük, majd rátesszük a lyukas tésztát. Tetejét kóküszreszelékkel megszórjuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!