Hozzávalók: 30 dkg csokoládé, 5 evőkanál tej, 12 dkg vaj, 15 dkg porcukor, 2 tojás sárgája, 2 evőkanál kakaópor, 10 dkg pirított tört mogyoró
Elkészítés: A csokoládét darabold fel, és tejben állandó kevergetés mellett, alacsony hőfokon olvaszd meg, majd keverj bele 10 dkg porcukrot, és add hozzá a tojássárgáját. A vajat is olvaszd meg, majd keverd a csokoládéba. Ekkor keverd hozzá a pirított manduladarabokat, majd kis hűlés után formálj belőle golyókat. Hűvös helyen 2-3 óráig pihentesd. Körülbelül 30 golyó lesz, csokis torta darába vagy apró mogyoróba lehet hempergetni .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!