A tésztánkat vegyük ki a hűtőből, és hagyjuk szobahőmérsékletűre akklimatizálódni.
Addig készítsük el a tölteléket.
A mogyorót egy száraz serpenyőben pirítsuk meg, majd dobáljuk bele az aprítónkba (vagy darálónkba). Aprítsuk/daráljuk finomra a cukorral.
Ha kész, adjuk hozzá a csokikrémet és a tejet, majd keverjük át alaposan.
Válasszuk ketté tésztánkat és egyenként nyújtsuk őket kör alakban kb fél centisre. Vágjuk 8-8 cikkre, majd kenjük rá a mogyorós krémet.
Tekerjük fel és formázzuk kiflire őket.
Előmelegített sütőben süssük szép aranybarnára őket.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!