Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Mukpac-zoldseges hus csikok nudelsszel

felvitel dátuma: 2014-03-02 17:01:14       mai nézettség: 1       nézettség: 1127
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg pulyka,csirke,borju , 3 kozepes paprika ( piros ,sarga,zold) ,1 szeletelt gomba konzerv  , 1 nagy lilahagyma ,1 kicsi sargarepa, konzerv kukorica kb 2 maroknyi , so,bors,tariyaki,szojaszosz,olaj,nudels  vagy parolt rizs , 1/2 -1 kaposzta level 

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

Ezt az etelt azert szeretem elkesziteni mert rengeteg fele-fajtaja van.Vegul is barmilyen otthon levo zoldsegbol elkeszitheto. Ket alapveto dolog mindenkeppen szukseges hozza a hagyma es a paprika.Atobbi izles szerint varialhato ill. ,hogy valtozatos legyen mindig mashogy keszitem el.                                                                   Eloszor is a hust vekony csikokra vagom es keves olajon fedo alatt majdnem keszre parolom.Sozom,borsozom.Amig a hust parolom addig elokeszitem a zoldsegeket,A paprikat vastagabb csikokra vagom,a gombat es a kukoricat lecsepegtetem,a hagymat szinten vastagabb csikokra vagom,a repat vekony csikokra,a kaposztat kockara vagy csikokra. ( mivel barmilyen zoldseggel elkeszitheto ezert amibol szeretnenk kesziteni vagdossuk nagyobb darabokra vagy vastagabb csikokra ). mikor a hust megparoltuk akkor a fedot leveszem es addig  "piritom" mig a levet elfovi es kezd zsemleszinu lenni.Hozzaadom az osszes zoldseget a kaposzta ,a kukorica,es a repa kivetelevel es kb 5 perc alatt megparolom a zoldseget a hussal,es ovatosan osszeforgatom .Izesitem szojaszosszal es tariyakival atforgatom az egeszet es hozzaadom a kozben keszre fozott nudelst. Az utolso 1-2 percre hozzaadom a kukoricat, a sargarepat es a kaposztat ,megint atforgatom ovatosan,majd talalom. En ugy szeretem ha a zoldseg ropogos marad,sokkal izletesebb.Termeszetesen parolhatjuk izles szerint akar puhara is. Az izesitesnel vigyazzunk mert a szojaszosz es a tariyaki is tartalmaz sot!!!  a zoldsegek osszevalogatasanal figyeljunk oda a szinekre,minnel szinesebb annal gusztusosabb az etel.

Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.