Bélszín: 0,80 kg
Mustár: 1 evőkanál
Étolaj a sütéshez: 3 dl
Tejföl: 2 dl
Párolt rizs: 0,30 kg
Burgonya: 0,30 kg
Vöröshagyma: 1 fej
Só: ízlés szerint
bors: ízlés szerint
zöldség félék: 0.05 kg
babérlevél: 1 db
A marhabélszínt hártyájától megtisztítjuk, 2 napig hűtőben pácoljuk (a páclé áll: hagyma, zöldség félék, babérlevél, bors, só) naponta megfordítjuk a pácban, majd felszeleteljük.
A hagymát apróra vágjuk és bő forró olajban világosbarnára sütjük.
A bélszínt egyenlő részre szeleteljük mindkét felét mustárral megkenjük, és forró olajban átpirítjuk, majd forró sütőben olajjal folyamatosan locsolva sütjük.
Mikor félig megpuhult, ráöntjük a tejfölt és tovább sütjük.
Párolt rizzsel, sültburgonyával, idényzöldséggel díszítve tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!