Finom!!!!! Johet ebédre, vacsorára - elfogyna mindig!
4 db csirkecomb (kettévágva 8 db lesz)
2 pohár tejföl
1 fej hagyma
20 dkg sajt
1 ek. mustár
1 dl olaj
3 gerezd fokhagyma, vagy fokhagymapor
provánszi fűszerkeverék
pirospaprika őrlemény
kevés liszt
fűszerek: http://www.toldifuszer.hu
Egy tálba összekeverem a tejfölt, a mustárt, a zúzott vagy por fokhagymát , a fűszerkeveréket és az olajat. A lisztben megforgatjuk a kettévágott csirkecombokat, majd a szószba mártjuk úgy, hogy mindenhol érje a húst. Egy tepsibe pakoljuk, majd rákarikázzuk a hagymát. tetejüket megszórjuk piros paprikával. Kevés vizet öntünk alá, lefóliázzuk, és forró sütőbe toljuk kb. 40-45 percre. Ha a hús már átpuhult, levesszük a fóliát, megszórjuk jól reszelt sajttal, majd visszadugjuk a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon, megpiruljon.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!