Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Mustáros karaj párolt zöldséggel Konvekciós sütőbe

felvitel dátuma: 2012-11-25 18:33:59       mai nézettség: 1       nézettség: 2938
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 7 szelet karaj
  • Dijoni mustár
  • 25 dg zöldség keverék
Előkészületi idő: 150 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A karaj szeleteket kiklopfoljuk a Mesterszakács Húsklopfolóval, sózzuk. TW Kenőecset segítségével megkenjük mindkét oldalukat mustárral és 2 órát állni hagyjuk.

Közben előkészítjük a Konvekciós sütőt, amihez kell a két rács és a párolóbetét.

Az alsó rácsra tesszük a párolóbetétet. Ebbe kerül a fagyasztott zöldség keverék.

A magas rácsra rátesszük a pácolt húst és a rácsot a zöldség fölé állítjuk.

Feltesszük a Konvekciós sütő magasító gyűrűjét és úgy kerül a tető.

Magasító nélkül a hús szeletek nagyon közel kerülnének a grillező részhez és elégnének.

Beállítom a sütőt 200 fokra és 30 percre. 15 perc után a húsokat megfordítom, hogy mindkét felük szépen megsüljön.

Nálunk burgonyapüré készült még mellé köretnek.

Szakács: Marcsi64


Film link: http://tuppervilag.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.