Egy kisebb hátsó csülök ,só ,fokhagymás só . 1 fej vörös hagyma , mustár ,
40dkg burgonya , pici olaj , petrezselyem zöldje
A csülköt meg mossuk ,ki csontozzuk , sózzuk ,és be dörzsöljük fokhagymás sóval . 1 éjszakár hagyjuk a hűtőben .
Másnap alaposan be kenjük mustárral .
Egy cserép tálat be áztatunk , majd ki rakjuk az alját hagyma karikával , (A hús közé is dugunk hagymát . )
A csülköt rá fektetjük a hagymára , be fedjük a tálat és bő 2 órát sütjük . Langyos vizet önthetünk alá ha még nem elég puha . A fedőt levéve pirosra sütjük .
A meg tisztított burgonyát meg főzzük sós vízben , Ha meg főtt leszürjük ,és pici olajon , darabolt petrezselyem zölddel át sütjük . Ezzel kínáljuk a csülköt .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!