Nagyon finom lehet.
Hozzávalók
6 db csirkecomb és lehet vegyesen is szárnyával is (alsó-felső )
2 dl főzőtejszín
2 ek. ketchup
3 ek. mustár
2 ek. méz
3 evőkanál olaj
só, bors, ízlés szerint
Elkészítése:
A combokat kettévágjuk, majd megsózzuk, borsozzuk. A mustárt, a tejszínnel, ketchuppal, mézzel, sóval, és borssal összekeverjük. Serpenyőben olajon megpirítjuk a combok mindkét oldalát, majd ráöntjük a mustáros keveréket. Lefedve tovább pároljuk, amikor megpuhul a csirke, a mustáros mártással és párol rizzsel tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!