1,5 kg alma reszelve
2 evőkanál vaj
10 dkg cukor
1 mokkáskanál fahéj
Előkészületi idő: 80 perc
Sütési idő: 10 perc
Elkészítés:
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk.
A tejet a pudinggal felfőzzük, a cukrot a margarinnal kikeverjük, majd a kettőt összekeverve habosra verjük.
Az almát a fahéjjal és a cukorral megdinszteljük.
Az alsó lapra tesszük az almát, a második lapra a krémet, erre jön a harmadik lap.
Tetejére vaníliás porcukrot szórunk, másnap szeleteljük.
Nagyon szépek és biztos finomak is a süteményeid, végig néztem őket:)
0/10 Ági 2011 március 31
Köszönöm szépen!Mindig próbálok finomakat, és új recepteket kipróbálni,de a gyerekeim ragaszkodnak inkább a már megszokott sütikhez.
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.