egy kisebb fej kínai káposzta –vékony csíkokra vágva
egy maréknyi mag nélki olívabogyó –karikákra vágva
2 evőkanál napraforgómag
egy gerezd fokhagyma-apróra vágva
néhány darab friss bazsalikomlevél
(a száraz nem megfelelő-más az arómája)
kb. 4evőkanál olívaolaj
kb. egy kiskanál tengeri só
A kínai káposztát az olívabogyókkal és a fokhagymával összekeverem,megsózom,meglocsolom olívaolajjal ,megszórom a magokkal újra összekeverem,bazsalikomlevelekkel díszítem.Reggeliként, ebédként,vacsoraként ,kenyérrel ,vagy anélkül egyaránt fogyasztható. Sült lazachoz,vagy más sült halhoz is kitűnő,deakkor már pár csepp citromlével megbolondítom.
Ez a saláta nagyon laktató-így a halhoz más nem is szükségeltetik.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!