felvitel dátuma: 2011-02-07 20:46:14
mai nézettség: 1
nézettség: 1927
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
narancslé, ( de lehet 100 %-s narancslé is ): 1 l földi eper: 5 dkg vaníliás cukor: 1 csomag tejszín: 2 dl tejszinhab a díszítéshez naracs gerezd: 8 db fahéj: csipetnyi
Előkészületi idő: 10 perc
Elkészítés:
A narancslét vagy juice-t, megmosott és turmixszolt földiepret, vaníliás cukorral, tejszínnel, fahéjjal símára keverjük és jól lehűtjük, hűtőben tároljuk. Tálalás hidegen, díszítésként narancsgerezdeket és tejszínhabot alkalmazunk! Nagyon kellemes izharmóniát kapunk.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.