2 db közepes méretű csokis keksz
2 ek narancslekvár
1 adag nem főzős vaniliapuding
fahéj
narancslikőr vagy rum
tejszinhab
csokikrém vagy csokireszelék
Daraboljuk fel a kekszet, és rétegezzük bele egy mélyebb pohárba vagy tálba. Minden keksz rétegbe tegyünk egy kanál narancslekvárt, szórjuk meg fahéjjal, hintsük meg egy evőkanál likőrrel. A keksz fölé pudingot rakunk, majd megint kekszréteg következik, egészen addig, amig el nem fogynak a hozzávalók. Csokikrémet a kekszre is csurgathatjuk vagy a tejszinhabra tehetjük. Hűtőben néhány órán át a rétegek beszivják a lekvárt és a likőrt, és még izletesebb lesz.
Megjegyzés: Csokis piskótával is készülhet.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!