Fantasztikus Ízek,és nagyon mutatós is . Számomra a lényeg,hogy nem kell sütni. Köszi : anni
30 dkg háztartási keksz
6 dkg vaj
4 dl sűrű natúr joghurt
2 db narancs
10 dkg porcukor
2 ek. rum ( narancslikőr )
25 dkg mascapone
1 dl tej
2 db tejszín ( 30 %-os )
1 db citrom aroma
A kekszet zacskóban összetörjük ( vagy robotgéppel porrá őröljük ).
1 ek rumot adunk hozzá, majd keverőtálba öntjük, és az olvasztott vajjal elkeverjük.
Kapcsos tortaforma aljára nyomkodjuk , és fél órát pihentetjük hűtőben.
A joghurtot, 1 ek rumot, mascaponet, reszelt narancshéjat, porcukrot, tejet összekeverjük.
Felverjük a tejszínt és a mascapones krémhez keverjük.
A hűtőből kivesszük a kekszet és a krémet rásímitjuk.
A narancsot héjától elválasztva felszeleteljük, majd a krém tetejére tesszük.
Hűtőben egy éjszakát pihentetjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!