Guszta!!!
2 tojásos piskótalap
0,5 kg túró
6 dkg porcukor
3 dl zacskós tejszín
1 cs. vaníliás cukor
3 kk étkezési zselatin
2 db narancs
1 cs. torta bevonó zselé
3 ek narancs dzsem
A túrót áttörjük, majd összekeverjük a porcukorral.
1 dl forró vízben a zselatint elkeverjük, kissé lehűtjük, és a krémhez keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral, és óvatosan a túrókrémmel összekeverjük.
Egy csatos tortaformát kivajazunk, és belehelyezzük a piskóta tortalapot, megkenjük narancs dzsemmel és a túrókrémmel, és hűtőbe rakjuk 30 percre.
A narancsot felszeleteljük, majd rárakjuk a tortára, majd a tortabevonó zselével bevonjuk, 3 órára a hűtőbe helyezzük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!