30 dkg liszt, 25 dkg vaj(margarin), 3 tojás, 1 vaniliás cukor ,28 dkg kristály cukor, barackiz, citrom héj, 15 dkg dió.
A lisztet a vajat (margarint), 3 tojássárgáját a vaniliás cukrot és a citrom héjat jól összegyúrjuk.Vékonyra kinyújtjuk és kis pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. A 3 tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjuk, és a kis korongok tetejére torta diszitö segitségével nyomjuk a hab közepébe egy egy dió cikket nyomunk, világosra sütjük. Vigyázva vesszük ki a tepsiböl, mert omlos, kihulve 2 - 2 darabot barackizzel összeragasztunk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!