Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Nyári receptek » Nyári rakott káposzta

felvitel dátuma: 2011-06-08 23:13:41       mai nézettség: 1       nézettség: 2546
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

0, 5 kg sertéskaraj
1 kg  fejes káposzta
1 nagy fej vöröshagyma
2, 5 dc tejföl
1 csokor apróra vágott kapor
1 dc olaj

őrölt  bors
kevés piros paprika
kevés ecet

 

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 60 perc

Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

A húst  felszeletelem, kiklopfolom, megsózom, megborsozom, kevés piros paprikával megszórom. Forró olajon gyorsan megsütöm. Az olajból a hússzeleteket kiemelem, félreteszem. Ebben az olajban a karikára vágott hagymát kicsit megpirítom. Közben a káposztát legyalulom, sós ectes vízben megfőzöm. Közben a tejfölbe belekeverem a vágott kaprot, kissé megsózom.
Egy kiolajozott tepsibe beleterítem a káposzta felét. Erre rárakom a hússzeletek felét, a tejfölös- kapros keverék felét. Újra káposzta következik, majd hússzeletek, tejfölös- kapros keverék. Az egészet beborítom a pirított hagymakarikákkal, és meglocsolom  a maradék olajjal amiben a húst és a hagymát sütöttem.
180 fokos előmelegített sütőben, alufólia alatt sütöm 45 percig, majd a fóliát levéve a rakott káposztát  addig sütöm, míg a teteje egy kicsit megpirul.
Knédlivel tálalom.
 

Szakács: Rozi


Film link: http://www.facebook.com/l/4c3b4vv_dbVTVCIiXxFsDQKnDKg/somorcik.sz.rozalia@gmail.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Anna 2011 július 31

Rozika, ezt ma megpróbálom, nagyon jól néz ki!!!!!!!!!!!!!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.