2 doboz friss Tante Fanny croissant tészta 360 g
15 dkg trappista sajt
2 ek. tejföl
pár szem olajbogyó
pár szelet aszalt paradicsom
1 db tojás
A sütőt 180 C fokra felmelegítjük.
A Tante Fanny friss croissant tésztát sütőpapírral kitekerjük, és perforált résznél elvágjuk.
A sajtot ledaráljuk vagy reszeljük és összekeverjük annyi tejföllel, hogy összeálljon.
Az egyik tészta háromszögeinek közepére teszünk egy kávéskanál sajtot, és egy olbogyót.
A másik tészta háromszögeire teszünk egy kávéskanál sajtot, és aszalt paradicsomat.
Mielőtt feltekerjük a kifliket a szélét megkenjük felvert tojással, majd a feltekert kifliket is megkenjük a felvert tojással, és tetejére reszelt sajtot szórunk..
15-20 perc alatt légkeverős sütőben készre sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!