Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Olasz » Olasz Almás pite Csilditől

felvitel dátuma: 2018-10-14 16:21:14       mai nézettség: 1       nézettség: 863
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók
15 dkg  puha vaj,
15dkg  liszt,

15 dkg rétesliszt
2 teáskanál sütőpor,
csipet só,
20dkg  cukor,
2 tojás,
1 citrom reszelt héja,
1 cs vaníliás cukor
75 ml tej,
4 db. alma,
1 evőkanál barna cukor,
1/2 teáskanál fahéj

csillag ánizs őrölt
 

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:

Így készül


1. Melegítsük elő a sütőt 180 C-ra.
2. Keverjük össze a lisztet, a sütőport, sót, puha vajat, cukrot, tojást, reszelt citromhéjat, vaníliás cukrot. Fokozatosan adjuk hozzá a tejet és keverjük szép simára.
3. Az almákat tisztítsuk meg, majd egy fél egy almát vágjunk kockákra, és keverjük a tésztához.
4. A többi almát vágjuk fel vékony szeletekre. Öntsük a tésztát egy kivajazott, lisztezett kerek formába, majd körben rendezzük el a tetején az almákat
5. Keverjük össze a barna cukrot a fahéjjal,ánizzsal  és szórjuk rá a tetejére.
6. Süssük 40-45 percig, amíg feljön, és szép, arany színű lesz.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.