Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Pizza étel receptek » Olasz pizza

felvitel dátuma: 2014-02-23 19:01:27       mai nézettség: 1       nézettség: 897
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

Hozzávalók:1kg liszt,fél liter langyos viz,2 deci langyos tej,1 kocka friss élesztő,1 deci olaj,2 kiskanál só.

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

A langyos tejben 1 kiskanál cukorral felfuttatom az élesztőt,közben egy nagy edénybe teszem a lisztet,sót,olajat,hozzáöntöm a felfuttatott élesztős tejet és apránként a fél liter langyos vizet.Nagyon jól,legalább 10 percig gyúrom kézzel.Liszttel meghintve,jól betakarva meleg helyen 3 és fél órát kelesztem.Tepsit kikenek olajjal és vékonyabbra vagy picit vastagabbra belenyújtom a tésztát.Paradicsomszósz,mozzarella,minden amit szerettek mehet rá,ez itt tepsiben sült paprikaszeletekkel van megrakva,erre is nagyon finom még a rukola.220 fokon kb 25 percig sütöm.A nagyobbik fiam a focaccia változatát imádja,ezt úgy készitem,hogy a pizzatésztára nem rakok paradicsomot,hanem megkenem olivaolajjal,rozmaringgal és oregánoval megszórom és megsózom.

Szakács: Yumi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.