A sütőporos, sóslisztetelmorzsoljuk a vajjal, amígnemlesznekbennevajdarabkák.
Hozzáöntjük a melegvizet, ésaddiggyúrjuk, amígösszeáll, majdfóliábacsomagoljuk, ésfélórát a hütőbenpihentetjük.
Miutánlejárazidő, a tésztátnégyegyenlőrészreosztjuk, ésmindegyikkisadagbólegylisztezettfelületenlaskavékonytéglalapalakotnyújtunk (jóodafigyelni, hogy a hosszabbrészeakkoralegyen, mint a tepsi, amibeszándékozunkbeletennisülni).
A lapot megkenjük vékonyan krémsajttal, ráhelyezzük egymás mellé 3 sonkaszeletet, ezekre sajtszeleteket.
Hosszanti irányban feltűrjük, így egy hengert kapunk, amiket a végeit benyomkodjuk, hogy ne folyjon ki a sajt.
Ugyanezt a műveletet megismeteljük a többi adag tésztával is.
Sütőpapirral bélelt tepsibe rakjuk, és előmelegített sütőben addig sütjük, míg a teteje szép barna foltos lesz, mint a pizzának.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.