Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Vacsorára ajánlott ételek receptek » Olaszos csirkesaláta zöldségekkel.

felvitel dátuma: 2015-08-12 15:45:48       mai nézettség: 1       nézettség: 1687
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
2 db. csirke felső comb,
1 fej hagyma,
1 közepes sárgarépa,
1 marék zöldbab,
4 gerezd fokhagyma,
fél zöldpaprika,
fél doboz hámozott paradicsom,  (200 g.)
200 g. koktélparadicsom,
só, frissen őrölt bors,
1 kanál olíva olaj.
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:
Kevés olíva olajon, serpenyőben elősütöm a csirkecombokat. Mikor mindkét oldalán megpirult, kiveszem, és kifilézem, (kivágom a csontját) majd csíkokra vágom. Ugyanabban a serpenyőben megdinsztelem a csíkokra vágott hagymát, a felcsíkozott sárgarépát, és hozzáadom a felcsíkozott csirkecombot is. Megsózom, hozzáadom az apróra vágott fokhagymát, és a serpenyőbe teszem a hámozott paradicsomot. Ez utóbbit fakanállal jól szétnyomom, és elkeverem a többi hozzávalóval. A felcsíkozott zöldpaprika, és a zöldbab hozzáadásával egy időben megborsozom, és az apróra vágott bazsalikom levelek is a serpenyőbe kerülnek. Kicsit összeforgatom, és tálalható a saláta
Hidegen, melegen egyaránt finom.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Bajkovné Erdész Mária! 2015 augusztus 14

Már régen nem jelentkeztem, bocs, de ritkán látogatok a facebookra. Küzdök az onkológiával, rengeteg áttéttel, egyiket legyőzöm, jön a másik. Most épp csont- és csontvelő az új tatami szintér. A receptedről: Szuper, mint egyébként mindegyik!! Engem a moszkvai koleszban élő bolgár barátnőm gyuvecsére emlékeztet, de te még megtoldtad a csirkecombokkal. Az első mondat után azt hittem, talján tésztasalátát alkottál, de aztán beugrott a gyuvecs (ez lecsós zöldbab-szerű igen pazar, még konzervben is élvezetes hideg saláta vagy meleg köret). A talján hússalátát Milánóban ettem, abban a zöldbabon kívül mindez volt, csak sajttal és tésztával hidegen, az is isteni. Írj nekem néhány szót magadról, ha ráérsz, de az e-mailomra (erdesz.maria@gmail.com), azt minden nap megnézem a számláim miatt! Remélem jó egészségnek örvendsz! Soha ne hagyj fel a kreatív gasztroételeid közlésével, mert igazán inspirálóak! Főleg azok számára, akik szintén régóta (én 5 éves korom óta) szeretettel és nyitottsággal az új dolgokra sütnek-főznek! Ölel: Bajkovné Erdész Mária

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.