Már régen nem jelentkeztem, bocs, de ritkán látogatok a facebookra. Küzdök az onkológiával, rengeteg áttéttel, egyiket legyőzöm, jön a másik. Most épp csont- és csontvelő az új tatami szintér. A receptedről: Szuper, mint egyébként mindegyik!! Engem a moszkvai koleszban élő bolgár barátnőm gyuvecsére emlékeztet, de te még megtoldtad a csirkecombokkal. Az első mondat után azt hittem, talján tésztasalátát alkottál, de aztán beugrott a gyuvecs (ez lecsós zöldbab-szerű igen pazar, még konzervben is élvezetes hideg saláta vagy meleg köret). A talján hússalátát Milánóban ettem, abban a zöldbabon kívül mindez volt, csak sajttal és tésztával hidegen, az is isteni. Írj nekem néhány szót magadról, ha ráérsz, de az e-mailomra (erdesz.maria@gmail.com), azt minden nap megnézem a számláim miatt! Remélem jó egészségnek örvendsz! Soha ne hagyj fel a kreatív gasztroételeid közlésével, mert igazán inspirálóak! Főleg azok számára, akik szintén régóta (én 5 éves korom óta) szeretettel és nyitottsággal az új dolgokra sütnek-főznek! Ölel: Bajkovné Erdész Mária