Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves ételek recept » Orjaleves

felvitel dátuma: 2011-10-16 10:46:11       mai nézettség: 2       nézettség: 1917
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:

1,5-2 kg húsos karajcsont

2 kis fej vöröshagyma

3-4 gerezd fokhagyma

4 szál sárgarépa

3 szál petrezselyem gyökér /fehér répa/

1 db zeller gumó

1 db karalébé

1 db paradicsom

1 db paprika

1 db burgonya

1 negyed fej kelkáposzta

ételízesítő

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu

10-15 szem egészbors

csipet őrölt gyömbér

csipet őrölt szeresendió

sáfrányos szeklice

 

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 90 perc
Elkészítés:

Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk. A zellert, karalábét négybe, a sárgarépát, gyökeret nagyobb hasábokra vágjuk.

 Elkészítés: A karajcsontot hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, lehabozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, fűszereket és kis lángon nagyon lassan készre főzzük. /míg a zöldségek megpuhulnak/ A csontról leszedett húst tehetjük a levesbe vagy adhatjuk külön ecetes tormával.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 október 16

Naggggyon finom!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.