Nagyon szép,szemet gyönyörködtető!
10 tojásból piskóta
Krém:
8 dl tej 1,5%-os
10 evőkanál cukor
2 vanília puding főzhető
1l Hulala tejszín
barackbefőtt vagy konzerv barack
rumaroma
Megsütöm a piskótát 24-26cm átmérőjű kerek tortaformában
Megfőzöm a pudingot a tejjel és cukorral .
Ha kihült a piskóta ,3 egyenlő részre felszelem.
Felverek 4 dl tejszínt és a kihűlt pudinghoz keverem fél rumaromával együtt,ezután megtöltöm vele a tortát úgy hogy ha kenem a piskótára a krémet akkor barackdarabokat is szórok minden egyes réteg krémre.
Kívül is bekenem a tortát,majd egy éjszakát 12 órát hagyom hülni .
A maradék tejszínt is felverem diszítem a tortát.
csokipasztillákat készítettem és barackot tettem rá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!