Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » ossobuco

felvitel dátuma: 2013-11-12 11:16:36       mai nézettség: 1       nézettség: 636
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

ossobuco voros Boros- paradicsomos mártásban :ossobuco voros Boros- paradicsomos mártásban,es sütve hagymás tepsibe krumplival. hozzavalok a boroshoz:liszt,so,bors,ossobuco (szemelyenkent 1-2 db),25-30 dkg vaj,60 ml voros bor,2-3 pupos ek.paradicsom suritmeny,2 tk reszelt citromhej,1 gerezd fokhagyma reszelve,2 tk aprora vagott petrezselyem   SULT OSSOBUCO TEPSIS HAGYMAS KRUMPLIVAL:a hust sozom,borsozom es megtuzdelem fokhagymaval.krumplit nagyobb darabokra vagom es egy tepsibe teszem,sozom,borsozom,grill fuszerkeverekkel megszorom,2-3 ek zsirt teszek a tetejere es nagyobb darabokra vagott hagymaval megszorom.jol oszekeverem a tepsiben majd hozzaontok kb 1/2 pohar vizet.megint elkeverem,majd a tetejere teszem a hust es foliaval letakarva 180 fokos sutoben kb 90-100 percig lefedve parolom.leveszem a foliat majd pirosra sutom.

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 120 perc

Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

vorosboros-paradicsom martasos:elkeszitese: a hust sozzuk,borsozzuk ,majd beleforgatjuk a lisztbe.a folosleges lisztet leutogetjuk rola.a vajat 1 serpenyoben felforrositjuk,a hust megpiritjuk benne,felontom a borral es 1-2 percet fozom kislangom letakarva.hozzaadom a paradicsomsuritmenyt,soval,borssal izesitem.lefedve kislangon megfozom,a hust tobbszor megforgatom a szoszban nehogy megegjen.az aprora vagott petrezselymet osszekeverem a reszelt citrom hejaval es a fokhagymaval es talalas elott megszorom vele.fott krumplival talalom. SULT OSSOBUCO TEPSIS HAGYMAS KRUMPLIVAL:a hust sozom,borsozom es megtuzdelem fokhagymaval.krumplit nagyobb darabokra vagom es egy tepsibe teszem,sozom,borsozom,grill fuszerkeverekkel megszorom,2-3 ek zsirt teszek a tetejere es nagyobb darabokra vagott hagymaval megszorom.jol oszekeverem a tepsiben majd hozzaontok kb 1/2 pohar vizet.megint elkeverem,majd a tetejere teszem a hust es foliaval letakarva 180 fokos sutoben kb 90-100 percig lefedve parolom.leveszem a foliat majd pirosra sutom.

Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.