ez nagyon finom lehet de a feher kremet mire teszxem
Barna rész:
2 darab nagy méretű ostyalap
6 db tojás
14 evőkanál cukor, 25 dkg margarin
1 evőkanál kakaó
10 dkg dió
1 cs. vaníliáscukor
10 dkg mazsola
Fehét rész:
20 dkg margarin
15 dkg porcukor
1 citrom leve
1 db ostyalap
Az összedarabolt diót összekeverjük a többi száraz alkotórésszel.
A 6 tojást a cukorral addig főzzük, amíg elolvad a cukor./Kb. 5 perc./Beletesszük az összedarabolt margarint, majd beleöntjük a többi hozzávalót, egyszerre.Csak elkeverjük, nem főzzük.
Rákenjük a levétel után az ostyalapra, befedjük egy másik ostyalappal, lepréseljük, hűlni hagyjuk.
Fehér krém: a margarint alaposan kikeverjük a porcukorral apránként hozzáadjuk a citromlevet.
A fehér krémet a 3. ostyalap sima felére kenjük, ráborítjuk a barna rész ostyalapjára.
ez nagyon finom lehet de a feher kremet mire teszxem
A 3. ostyalapra.
nagyon fincsi lehet! elmentem, köszi! :)
Végre mákos süti!Ráadásul különleges,gyors,és biztosan ízletes is.
A recept hibás. Míg a képen szerepel a háztartási keksz, a receptben nem. Anélkül pedig egy folyós csokiszósz lesz, amivel semmit nem lehet megkenni. Keksszel együtt jó, esetleg ajánlanám a receptben is feltüntetni a mennyiségével együtt.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!