Húú! Ez nagyon finom és egyszerű leves. Én is ki fogom próbálni.
1 kg őszibarack (télen őszibarack konzervből készítem)
2 dl dobozos habtejszín
1 evőkanál kristálycukor
1 csipet őrölt fahéj
1 kg őszibarackot meghámozok, 4 felé vágom, majd kimagozom. Közben, 2 db-ot félreteszek
belőle, a többit pedig, botmixerrel pürésítem, majd hozzákeverem a fahéjat, a tejszínt és
a kristálycukrot.
Ha ez készen van, akkor pedig a 2 db őszibarackot apró kockákra vágom és hozzákeverem
a leveshez.
Hűtőben lehűtöm és tálalható.
Jó étvágyat hozzá!
Húú! Ez nagyon finom és egyszerű leves. Én is ki fogom próbálni.
Ebben a melegben pont ilyen hideg levesre vágytam. Máris elkészítem.
Egyik kedvencem
Igazi finom nyári leves.
Nagyon jó ötlet, pont van őszibarackom.
Én is ki fogom próbáűlni. Köszi!
Nagyon tetszik. Fincsi.
De jó.. Igazi nyári hideg leves..
Egyik kedvenc nyári levesem.
Nagyon finom! Ebben a melegben csak ilyen hideg levest szeretünk enni.
Nagyon finom. Én is kipróbálom.
Szeretem én is.
Finom.
Egyik kedvencem.
Én is kipróbálom..
Finom hideg nyári leves.
Nagyon finom, főleg így nyáron ebben a nagy melegben
Köszönöm a receptet. Ebben a nagy melegben már 2x is elkészítettem. Nagyon finom.
Nagy kedvencünk ebben a hőségben.
Finom. Én is hasonlóan készítem.
Kedvencünk ebben a melegben.
Finom. Szeretjük mi is.
Szeretem én is a hideg gyümölcslevest, főleg az őszibarackot.
Nagyon finom. Kipróbálom még most a melegben.
Finom, szeretem, főleg nyáron, a nagy melegben.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!