· 6 db csirkecomb
· 2 db őszibarack (idényen kívül a konzerv is jó)
· 1 tk sült hús fűszer bármilyen ami ízlik
· 1 tk őrölt bors
· 1 tk só
A barackos csirkecombokhoz először a 6 csirkecombot alaposan megtisztítjuk a bőrét rajtahagyjuk, sózzuk-borsozzuk. és beszórjuk a sült hús fűszerrel .
A combokat egy mélyebb tepsibe, jénaiba tesszük,közben a barackot megtísztítjuk héját levágjuk és gerezdekre vágjuk . A félbevágott, meghámozott barackokat a csírke comb mellé helyezzük Letakarjuk alufóliával és közepes lángon kb 35 percig sütjük. Levesszük a fóliát és egy negyed óra alatt pirosra sütjük.
Nagyon jól átveszi a barack ízét a csirkecomb és a fűszerekkel együtt egy igazi pikáns ételt kapunk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!