½ kg túró
½ liter lejföl
2 dl tejszín
2 ek. méz
4 ek.sárgabarack lekvár (nem cukrozott)
1 csomag babapiskóta
1 csomag zselatin/agar agar (nekem nem volt)
1 doboz felezett őszibarack befőtt
A túrót és a tejfölt robotgéppel kikeverjük, majd beledolgozzuk a mézet és a barack lekvárt. A tejszínt felverjük és a masszába keverjük. A barackokat vékony csikokra szeleteljük. Egy kapcsos tortaformába beletesszük a piskótákat. A zselatint a csomagoláson feltüntettek szerint elkészítjük, majd a masszába keverjük és a piskótára öntjük. A felszeletelt barackokat a massza tetejére ráhelyezzük. (Kicsit lehetne csinosítani, de ahhoz még kb.3/4 csomag piskóta kellett volna, de csak egy csomaggal vettemJ. )Hűtőbe tesszük. ( én este készítettem kb.20 órát töltött hideg helyen.)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!