Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Óvári sertésborda.

felvitel dátuma: 2015-04-15 16:25:54       mai nézettség: 1       nézettség: 902
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:
6 szelet karaj,
30 dkg. szeletelt gomba,
15 dkg. reszelt sajt, (óvári, vagy más félkemény sajt)
1 kisebb fej hagyma,
1 gerezd fokhagyma,
6 szelet gépsonka,
kevés liszt,
, őrölt bors,
kevés liszt,
olaj a sütéshez, és a raguhoz.
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:
A felszeletelt gombát kevés olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáreszeljük a hagymát, rányomjuk a fokhagymát.
A kikloffolt hússzeleteket kevés lisztbe forgatjuk, majd kevés olajon, mindkét oldalán elősütjük
A hússzeletekre ráhalmozzuk a gombás ragut, a sonkaszeletet, a reszelt sajtot vékony rétegben, és kivajazott sütőtálban, vagy tepsiben addig sütjük, míg azok nem pirulnak. Ízlés szerint kevesebb - több raguval, sajttal is készülhet.
Hagymás petrezselymes burgonyával, krumplipürével, vagy párolt rizzsel, savanyúsággal tálaljuk.
 
Az étel a nevét a sajtról kapta. Más félkemény sajttal  (ementáli, trappista) is készülhet. De az már nem óvári!
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.