Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / tepsiben étel receptek » Pácolt csirkecomb sütőzacskóban

felvitel dátuma: 2012-01-14 09:12:50       mai nézettség: 1       nézettség: 3312
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

6 db csirkecomb

2 ek.mustár

1 ek.paprika krém / csípős /

1/2 citrom leve

2 ek.méz

1,5 kg burgonya

grill fűszer

őrölt fehér bors

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 80 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A burgonyát megtisztítjuk,hasábokra vágjuk.A csirkecombokat sózzuk,borsozzuk.A mustárt elkeverjük a paprika krémmel,citromlével és vékonyan bekenjük vele a combokat.A hűtőbe tesszük egy órára.

Elkészítés:A burgonyát sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk és sütőzacskóba tesszük.A csirkecombokat külön zacskóba tettem és sütőben kb.70 percet sütöttem.Kibontjuk a zacskót,a combokat megkenjük mézzel és kb.10 percre vissza tesszük a sütőbe.A méztől szép pirosra sül de vigyázzunk vele mert könnyen megég!!

étvágyat kívánok hozzá!!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2012 január 14

Gyonyoru és finom!

0/10 csoti.henriette 2012 január 14

fincsi

0/10 kautz1009 2012 január 14

Köszi!!:))

10/10 Pétrné Kovács Ilona 2012 január 14

Azonnal beleharapnék!!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.