Hozzávalók :
2 szép csirkemell ebből kb 16 szelet lesz
Grill szárnyas fűszer
1,5 dl étolaj
3-4 nyomat mustár
1 tk örölt bors
1 evőkanál ételizesítő
1kg gomba
A gombát megpucolom megmosom és az ételízesítőbe forgatom egészben majd egy tálba teszem és egy kevés olajjal meglocsolom. Evvel kész is lennénk .Majd a Csirkemellet megmosom felszeletelem .
Közben az étolajba belerakom a mustárt a csirke grill fűszert az örölt borsot ,ezt jól összekeverem .A csirkét picit besózom és ezután beleforgatom ebbe a masszába szeletenként .Majd ha ez meg van beteszem legalább egy napra a hűtőbe hogy jól összeérjen .Külön az olajos ételízesítős pácba pedig a gombát is .Másnap tárcsán sütjük ,mellé a hasábokra vágott krumplit is lehet így sütni a tárcsán .
Friss zöldségekkel tálaltam.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!