Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Vacsorára ajánlott ételek receptek » Pácolt sűlt hal

felvitel dátuma: 2011-04-04 00:23:51       mai nézettség: 1       nézettség: 7111
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

8 db.megtisztított kárász vagy keszeg

Pácoláshoz:
só, bors, Kotányi halfűszer keverék, őrölt paprika, borsika fű, olivaolaj.

Felforrosított olaj a sűtéshez.

Előkészületi idő: 25 perc

Sütési idő: 12 perc

Elkészítés:

A megtisztított, besozott halakat vízben átmossuk, majd beírdaljuk, átvágva a gerincet, 3-4 helyen.
Egy tálcára fogjuk rakni, de előtte a tálcára kevés oliva olajat locsolunk a halak alá.
A hal mindkét oldalát és belső hasűregét befűszerezzűk: pici sóval. borssal, pirospaprikával, borsika fűvel, végül  Kotányi halfűszerrel.
Egymás mellé rakjuk a tálcára, és ismét locsolunk olívaolajat a halszeletekre.
Alufoliával lefedve egy éjszakára hűtőben tároljuk.
Másnap felforrosított olajban, egyenletesen, közepes lángon, kisűtjűk a halakat, mindkét oldalát fedőalatt kb.4 percig.
A hal íze a nyári sűtődék emlékét idézi majd bennűnk.

Szakács: Kriszta


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.