Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldség étel receptek » Padlizsán rózsák

felvitel dátuma: 2015-06-18 08:14:45       mai nézettség: 1       nézettség: 969
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
1 padlizsán Töltelék: sonka Feta sajt vagy bulgar sajt Reszelt sajt ( izles szerint) Szeletelt gomba ( konzerv) Hagyma ( lila és vörös hagyma vegyesen) Paradicsom karikák Apróra vágott petrezselyem Só,bors Zatar fuszer ( elhagyható) Suteshez: maffin forma,kevés olaj Padlizsán tetejére: 1 -2 db paradicsom reszelve Só,bors Szárított menta level ( izles szerint) Szárított fokhagyma granulat Tetejére : reszelt sajt
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:
A padlizsan 2 véget vágjuk le,majd szeletelovel hosszában szeleteljuk vékonyra.Sozzuk ,borsozzuk mindkét oldalát. Tegyünk egymás melle 2 szelet padlizsánt ugy ,hogy az egyik vége egymáson legyen. A hagymát vágjuk csíkokra és a lecsopogtetett szeletelt gombával pirítsuk meg.Kozben pici sóval és borssal Izesitsuk. Mikor megpirult tegyük egy tálba,hogy a felesleges olajat ne szívja magába.Tegyunk a padlizsanra sonkát,teritsunk a tetejére a fűszeres hagymás gombabol,feta vagy bulgar sajttal és apróra vágott petrezselyemmel szórjuk meg,majd óvatosan tekerjuk fel. Természetesen izles szerint bármilyen töltelékkel tölthető.Tolthetjuk: paradicsom szelet,fűszeres pirított gomba,feta vagy bulgar sajt,petrezselyem és reszelt sajttal...bizzuk a kepzeletunkre:))) . Vékonyan kenjük ki vagy fújjuk be olajjal a maffin sutot és a töltött padlizsán rozsakat tegyük bele.( Mikor behelyeztuk a formába kevés sajtot szólhatunk ra) Reszeljunk le ( mennyiségtől függ) 1-2 paradicsomot és Izesitsuk be izles szerint: só,bors,apróra vágott petrezselyem,kevés szárított menta level,és szárított fokhagyma granulattal. Keverjuk össze és a padlizsán rózsák tetejére tegyünk 1ek - lal belőle. Tetejét szórjuk meg reszelt sajttal és 220 fokos sütőben süssük pirosra. ( készíthetünk többet a paradicsom szoszbol és találhatjuk a kész padlizsannal.) Köretnek krumplipuret vagy rizst ajánlok.
Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.