Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Előétel / hideg recept ( tálaláskor ) » Padlizsánkrém

felvitel dátuma: 2011-10-30 16:00:51       mai nézettség: 1       nézettség: 1240
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

padlizsán, , fehérbors, mustár, fokhagyma, majonéz, olivaolaj, tejfel

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:

 

         A megmosott és szárazra törölt padlizsánt  egyik oldalát 180 ºC-ra (légkeverésen) előmelegített sütőben, majd  a másik oldalát is  25 percig sütjük. A padlizsán húsát kikaparjuk, és késes robotgéppel (vagy fa- ill. műanyag késsel/ villával ) pépesítjük.   Sóval, fehér borssal,  mustárral ízesítem, majd  majonézzel, olívaolajjal és  tejfellel kikeverjük.   Friss vagy pirított kenyérre kenve tálaljuk.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.