Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Előétel / hideg recept ( tálaláskor ) » Padlizsánkrém (vineta)

felvitel dátuma: 2013-02-13 18:27:13       mai nézettség: 1       nézettség: 1507
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

-3 közepes padlizsán

- 1 tojássárgája

-1 evőkanál mustár

-

feketebors

-1 hagyma

-150 ml olaj

-1 kiskanál citromlé

-fokhagyma (én nem teszek bele)

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

 

A padlizsánt a villanykályha tetején egy régi serpenyőben  puhára sütöm mindenik oldalára megfordítva.
Közben elkészítem a majonézt a tojás sárgáját  elkavarom a mustárral, közben kis adagokban hozzáadomaz olajat és citromlevet.
  A sült padlizsán héját lehúzom, a húsát keverőedénybe teszem hozzáadom az apróra vágott hagymát és kézimixerrel simára turmixolom majd hozzáadom az  előzőleg kikevert majonézt Ízlés szerint sózom borsozom . 
1-2 óráig a hűtőszekrényben érlelem. Pirítósra kenve kiváló előételnek vagy reggelinek.
Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Andi80 2013 február 13

Aranyos :-)

10/10 szobodekné erika 2013 május 09

isteni finom ez a krém, de amit én tudtam nem hasonlítható össze a te recepteddel,

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.