A hagymákat felaprítjuk, majd az olajon megpároljuk. Levéve a tűzről hozzáadjuk a törött paprikát, a húst és a felkockázott padlizsánt.
Néhány percig együtt pirítjuk, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a vizet. Kb. 20 perc alatt készre főzzük, ezalatt kifőzzük a tésztát is. Vigyázzunk, hogy ne főljön túl!! A szószból egy kevéssel elkeverjük, majd a kivajazott tálba beletesszük a tészta felét, erre a szósz felét, majd megint egy-egy réteg, végül a sajtot ráreszeljük. 180-200 fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük. Csípős paprikakrémmel vagy chilivel pikánsabbá tehetjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!