Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Padlizsantekercsek

felvitel dátuma: 2015-11-25 15:24:44       mai nézettség: 1       nézettség: 733
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

Husgombocokhoz :50 dkg darált disznóhús 1 tojás So,bors izles szerint 1/4 mk fahéj 1/4 mk őrölt kömény 2 szelet kenyer vízbe áztatta es kinyomva 1 hagyma nagy lyukú reszelon lereszelve 1 krumpli kis lyukú reszelon lereszelve 2-3 ek apróra vágott petrezselyem 1-2 db padlizsan vekonyan Felszeletelve hosszaban Suteshez: olaj Főzéshez: 1/4 pohár olaj 4-5 közepes paradicsom felkarikazva 5 gerezd zúzott vagy reszelt fokhagyma So,bors izles szerint Kb 1 pohár vegetas viz vagy huslevesle ( a pohár 2 dl) Díszítés: 1/2 kaliforniai paprika ( piros) apró kockára vagva 1/2 kaliforniai paprika ( zöld színű) apró kockára vagva 1-2 ek apróra vágott petrezselyem 1 ek olaj Tetejere: pirított fenyőmag ( elhagyható)

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A daralthushoz valokat a padlizsan kivételével keverjuk jol össze,majd tegyük félre ,hogy az ízek összeérjenek kicsit.Kozben szeletelovel vagy egy jo éles kés segítségével szeleteljuk fel a padlizsánt hosszában,majd sózzuk es borsozzuk,es süssük világos zsemle színűre.Az ízesített daralthusbol készítsünk ovális fasirtokat ,majd forró olajban süssük pirosra.A megsult padlizsanra tegyünk 1 pirosra sult fasirtot,majd tekerjuk fel es fogpiszkaloval rögzítsük. En ugy keszitettem,hogy a husgombocok csak a felet tekertem padlizsanba a másik felet kisutottem es ugy tettem főzni a padlizsan tekercsek köze. Egy jénai tál aljába öntsük olajat,teritsuk szet a paradicsom karikakat az edény alján,erre a zúzott fokhagymát szórjuk,majd a padlizsantekercseket es a fasirtot is tegyük bele szepen egymás melle.Ontsunk ra kb 0,5-1 pohár vizet (2 dl) ,sózzuk,borsozzuk izles szerint. Nagy lángon forraljuk fel,majd kislángon letakarva kb 60-70 percig főzzük. Főzés kozben ne keverjuk,hanem csak razogassuk mint a töltöttkáposztát. Amig fo készítsük el a díszített: az apróra vágott paprikakat az olajon pirítsuk meg,majd keverjuk hozza az apróra vágott petrezselymet. Köretnek főtt rizst készítsünk. Tálalásnal a rizs es a padlizsantekercsek tetejere tegyünk a pirított paprikából,szórjuk meg petrezselyemmel es pirított fenyomaggal. Ha nagyon elfone a leve ,kevés vizzel pótoljuk A receptet egy kedves ismerosomtol kaptam.Koszonom Evi:).

Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.