A tojássárgáját felverjük 30 ml vízzel egy kristály kis tálkában. Egy másik kis tálkában összekeverjük a zsemlemorzsát, sót, pirospaprikát.
A MicroGourmet Vizes tálcájába (4) 400ml vizet öntünk. Ráhelyezzük a Gőzbázist (3), ebbe tesszük a felszeletelt póréhagymát. Szélét körbe rakjuk 1 cm vastagra szelt cukkinival, majd középre helyezzük a rózsáira szedett karfiolt.
Rátesszük az edény, következő részét a Pároló tálcát (2).
A csirkemelleket hosszában kettévágjuk, belemártjuk a tojássárgájába, majd megforgatjuk a zsemlemorzsás keverékben. A szeleteket a Pároló tálcára (2) helyezzük.
Az edényt lezárjuk a tetejével (1).
Betesszük a mikróba. 800 Watton 25 percig pároljuk. (600 Watton 30 perc). Miután megpárolódott az ételünk 5 percig állni hagyjuk a kikapcsolt mikróban.
Ezután a Mediterrán Tálba rendezzük a zöldségeket, rálocsoljuk a tejszínt, majd szépen rárakjuk a hús szeleteket.
Tipp:A zsemlemorzsás keverékhez tehetünk reszelt parmezán sajtot, szezám magot, diót, kókuszt, stb.
Ajánlott Tupperware edények:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!