· 40 dkg gomba
2 tk vaj
1 fej hagyma
· 1 szép piros paprika
· 1 tk fűszer paprika
· 2 nyomat piros arany
· 1 paradicsom
· 1 tk só
1tk bors
1 dl joghurt
1 evk liszt
1kvk kakukkfű
· Elkészítés
Párold meg a hagymát vajban, add hozzá a darabokra szeletelt gombát és az apróra vágott paprikát. Ízesítsd pár perc múlva kakukkfűvel, sóval és borssal.
Keverj el egy evőkanál lisztet joghurttal és öntsd rá a gombára. Főzd még pár percig.
Használj kis fűszerpaprikát és piros arany krémet, hogy a mártás igazán magyaros legyen és a színe is legyen meggyőzőbb.
Ha a piros arany csípős még pikánsabb az íze ,bár a családom erre is kért tojást de úgy is nagyon finom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!