Paprikás krumpli: 6 nagy krumpli Egy szál kolbász 2 pár virsli 1 közepes hagyma 2 gerezd fokhagyma 1 kávés kanal Só Kis kanál bors 1 kávéskanál vegeta
A vöröshagymát megpucoltam és kis apró kockára feldaraboltam. A fokhagymát is megpucoltam és felkockaztam apróra. A kolbázis héját lehuzatam és felraíkáztam meg a virslit egy szálat 4 be levágták (ehet karikára is ki hogy szereti).a hagymát olajon megdinszteltem rá a fokhagyma rá a kolbász kavarta majd füszereztem só vegeta bors és felengedem vízzel.és megvárták míg felforr addig a krumplit megpucoltam és nagyobb hasábra vágtam és bele raktam 5 perc után raktam bele a virslit. És úgy föztem tovább míg a krumpli meg nem fött lezártam és kész.(én pirospaprikát nem rakok bele mert a kolbászból kifött annyi )
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!