6-8 szem paradicsom
1 nagy fej lila hagyma
1 cs. mozzarella golyó /kicsik/
4ek oliva olaj
2 ek balzsamecet
só
A paradicsomot negyedekre, a hagymát vékony szeletekre vágom. Egy nagyobb tálba teszem a balzsamecetet és ízlés szerint sót keverek bele. Ezután fokozatosan, folytonos keverés mellett adagolom hozzá az oliva olajat. Ha egyneműre kevertem, beleteszem a paradicsomokat és a lila hagymát. Óvatosan összekeverem. Félbevágott mozzarella golyókkal díszítem. Érdemes 1-2 órát várni, hogy összeérjenek az ízek. Én köretként is használom húsok mellé.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!