Főoldal » Paradicsomos bazsalikomleves tengergyümölccsel és harcsával
felvitel dátuma: 2011-02-08 13:02:56
mai nézettség: 1
nézettség: 1654
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
sűrített paradicsomlé: 8 dl
húsleves: 4 dl
szárított bazsalikom: 2 gr
só: csipetnyi
fokhagyma: 1 gerezd
bors: csipetnyi
tenger gyümölcs: 20 dkg
harcsa kocka: 20 dkg
Tábászkó ételízesítő: 6 csepp
Előkészületi idő: 10 perc
Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:
A tengergyümölcsén és a harcsakockán kívül az összes alapanyagot összeforraljuk. A tenger gyümölcsét és a harcsát a tálalás előtt belefőzzük. A tenger gyümölcsét nem lehet sokáig főzni mert megkeményedik.
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!