Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Paradicsomos bazsalikomleves tengergyümölccsel és harcsával

felvitel dátuma: 2011-02-08 13:02:56       mai nézettség: 1       nézettség: 1654
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
sűrített paradicsomlé: 8 dl
húsleves: 4 dl
szárított bazsalikom: 2 gr
só: csipetnyi
fokhagyma: 1 gerezd
bors: csipetnyi
tenger gyümölcs: 20 dkg
harcsa kocka: 20 dkg
Tábászkó ételízesítő: 6 csepp 

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:
A tengergyümölcsén és a harcsakockán kívül az összes alapanyagot összeforraljuk. A tenger gyümölcsét és a harcsát a tálalás előtt belefőzzük. A tenger gyümölcsét nem lehet sokáig főzni mert megkeményedik.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.